Végre mehetünk nyaralni! Már alig vártam, hogy ezt mondhassam. Persze a járvány miatt a külföldi utat még nem mertük bevállalni, de mégis szerettem volna, hogyha végre kimozdulunk, így hát a magyar tenger lett az úticél.

Nem akartunk wellness szállást, az apartmanokat jobban kedveljük: ott azt csinálunk, amit akarunk. A fürdésre ott a Balaton, és szabadon alakíthatjuk a programot. A baráti társaságunkból én magamra vállaltam, hogy lefoglalom a szállást, ám a többiek véleménye is számít, ezért nézelődtem elsősorban a chaten kapott linken: SiofokSzallas.info

Tetszett ez az oldal, jól össze voltak rajta szedve a célul kitűzött Siófok városának szálláslehetőségei.
Imádtam, hogy itt minőségi, rendkívül igényes apartmanok közül válogathattunk, és a fontos szempontok kigyűjtését gyakorlatilag elvégezték helyettünk. Mielőtt megnéztük volna valamely szállás részleteit, a lényegi infókat felsorolva látta: klíma, férőhelyek száma, Wi-Fi, grill/bogrács lehetőség, és persze a parttól való távolság. Ez utóbbi különösen lényeges volt, hiszen nem szeretünk sokat sétálni vizes cuccokkal.

SiofokSzallas.info

A lényeget áttekintve örömmel tapasztaltuk, hogy szinte bármelyik jó választás lehet, főleg, hogyha a parttól való távolságot vesszük alapul: a “legrosszabb” felállás is az volt, hogy mindössze 250 méterre van az apartman a parttól!

A remek ajánlatok között könnyen megtaláltuk a nekünk valót: egy olyan apartmanra esett a választás, ami közvetlen a Balaton partján van. Ahhoz, hogy le tudjuk foglalni, mindenek előtt árajánlatot kellett kérnünk. Nem volt bonyolult, csak egy űrlapot kellett kitölteni, amely tartalmazta a tervezett nyaralásunk részletes információt.

Az árajánlat kérése után mindössze csupán néhány napot kellett várnunk a visszajelzésre. Rendkívül jutányos ajánlatot kaptunk, és pont szabad volt az apartman is a kívánt időpontban.

Már alig várom, hogy menjünk nyaralni. A SiofokSzallas.info remek szállásközvetítő oldal, soha nem mentünk még úgy üdülni, hogy ilyen király szálláshelyünk lett volna!