Irigylem azokat az embereket, akik történeteikben mindig hivatkozhatnak valamilyen barátjukra. Gondolok arra, hogyha gondban vannak, kérdésük van, mindenkinek szokott lenni egy-két ismerőse, aki szívesen a segítségére van. Nekem sajnos kevés ismerősöm van, mivel egy zárkózott ember vagyok, kellemetlenül is érzem magam, amennyiben társaságban, főleg nagyobb társaságban kell időt töltenem. Rokonom is kevés van, anyukám és apukám is egyke, így nincsenek unokatestvéreim, közeli rokonaim.

Ettől függetlenül azonban ugyanúgy szembesülök a mindennapos problémákkal, mint akárki más, és nagyon sokat nehéz ebből teljesen egyedül megoldanom. Nagyon örülök, hogy az internet korában élhetek, mert nekem bevált az, hogyha kérdésem, problémám van, rákeresek a neten, beírok egy blogra vagy chatre, és nagyon ritka, hogy ne segítenének.

Múltkor például égető szükségem volt tanácsra klímaberendezéssel kapcsolatban. Ha a neten rákeresel, akkor csomó bejegyzést találsz a gyártóktól, és ezekben persze mindenki azt írja, hogy az ő terméke a legjobb a piacon, ami… lássuk be, nem a legmegbízhatóbb forrás. Erre a kérdésre is chates közösségben kerestem a választ. Több tematikus témában is érdeklődtem, és miután több ember is a Fábián Klímát ajánlotta, ahol állítólag szuper Gree klíma akciók vannak, betöltöttem a weboldaluk.

Valóban azt láttam, ahogy nézelődni kezdtem, hogy van Gree klíma akció az oldalon, és akkor már tényleg jó lett volna, ha Gree klímát akciósan tudok venni, mert mindenki nagyon dicsérte a blogokon, chatszobákban a márkát.

Tulajdonképpen kellően meggyőzőnek találtam mind a Fábián Klíma weboldalát, mind pedig a blogokon olvasott véleményeket, arról is meggyőztek, hogy Gree típusú klíma berendezést válasszak, így nem volt olyan nehéz elhatározni magam, hogy ettől a gyártótól válasszak klíma berendezést, és ettől a vállalkozótól vásároljam meg.

Nagyon izgultam a beszerelés napján, ugyanis azt se nagyon szeretem, ha idegenek jönnek a lakásomba. Viszont a Fábián Klíma által küldött szakemberek nagyon megértőnek, segítőkésznek bizonyultak, arról nem is beszélve, hogy igazán igyekeztek a munkálatokkal, látszott rajtuk is, hogy nem húzzák az időt, hanem igyekeznek minél előbb a munkájuk végére jutni.

Mivel nagyon kellemes tapasztalat volt így ez a vásárlás, és tényleg meg voltam elégedve az ajánlott klímával, arról nem is beszélve, hogy a többség által ajánlott helyen tényleg volt számomra is megfelelő Gree klíma akció, hagytam én is néhány pozitív vásárlói véleményt, ahol lehetett. Hátha akadnak hozzám hasonló emberek, akik szívesebben tájékozódnak az internetről, és segítségükre lehetek a kommentemmel, véleményemmel.