A kismamák ma már Facebookon is támogatják egymást

Ma már talán egyre inkább omlanak le az anyasággal kapcsolatos sztereotípiák és kirakat anya helyett lehet igazi anyának is lenni. Persze még hosszú időt kell bejárnunk a tökéletes állapot megtalálásához, amikor az anyukák már nem versenyeznek egymással az anyaságukban. Megmondom őszintén, nálam nem indult minden zökkenőmentesen. Már a terhességemet is nagyon rosszul viseltem, és a szülés sem volt komplikációktól mentes. Amikor végre hazamehettünk és egyedül maradtam a síró babával, először belőlem is feltört a zokogás. A szüleim messze voltak tőlem, a párom sokáig dolgozott, és úgy éreztem, teljesen egyedül maradtam ebben az új és tőlem nagyon sokat megkívánó szituációban. Nem is tudom, mi lett volna velem, ha nem találok rá egy kismama csoportra Facebookon, akik azóta is nagyon sok erőt adnak nekem az anyaság nehezebb pillanatainak átvészeléséhez.

Hiszem, hogy mindannyiunknak szüksége van néha a támogatásra és néhány jó szóra. Hogy valaki elmondja, hogy nem kell tökéletesnek lenni minden pillanatban. És hogy a megannyi áldásával és gyönyörűségével együtt az anyaság igenis feladat, méghozzá nem is könnyű plusz az élettől. A lelki segítség mellett pedig gyakorlati, praktikus tanácsokkal is segítjük egymást, ami nagyon megkönnyíti a mindennapi feladatok megoldását. Így például az egyik anyuka által találtam rá a https://www.lord.shop.hu/bababolt oldalra is, amit azóta is gyakran látogatok. Itt aztán minden megtalálható egy helyen, amire csak anyának és babának szüksége lehet. Amióta anya lettem, tudom, hogy az idő mekkora kincs. Sokkal jobban tudom értékelni, mint annak előtte. Kisgyerekkel egyébként sem egyszerű megoldani a mindennapi vásárlást, ezért az, hogy legalább a babaholmikat be lehet szerezni online, életmentő a számomra.

Online bababolt, hogy egyszerűbben beszerezhesd a babaholmikat

Márpedig a https://www.lord.shop.hu/bababolt online bababolt segítségével szerencsére ez a teher jelentősen lekerült a vállamon. Gyakorlatilag mindent megtalálok és pár kattintással meg tudok vásárolni az oldalról, amire csak szükségem van. Az oldal ráadásul nagyon hasznos szűrőkkel is rendelkezik, így akár célzottan is keresgélhetek a termékek közül, ha nem akarok mindent átgörgetni. Az oldalon mindent megtalálni a fürdetéstől kezdve a fogápoláson át az írószerekig vagy a sebtapaszokig. Tehát tényleg MINDENT, amire egy babának vagy egy kisgyereknek szüksége lehet. Ahogy említettem, a https://www.lord.shop.hu/bababolt oldalon külön ezekben a kategóriákban is lehet keresgélni. de rendezhetjük a találatainkat gyártók, név, vagy éppen ár szerint is, attól függően, melyik megoldás szolgálja a leginkább az igényeinket.

És szerencsére az áraik sem szálltak el. A https://www.lord.shop.hu/bababolt oldalon található termékek mind családbarát, megfizethető áron elérhetők. Márpedig akinek gyereket kell eltartania, az tudja, hogy a minőség mellett sajnos az árak is nagyon fontosak. A baba- és gyermekáru mellett egyébként gyermek pelenkák és pelenka szettek is könnyűszerrel és jó áron beszerezhetők az oldalon. Márpedig pelenkából sosem elég, ugye, ezt elég gyorsan megtanulja minden új szülő… Maga a bolt egyébként a XXI. kerületben található, kérdés esetén pedig gyorsan és segítőkészen állnak rendelkezésre telefonon és a shop@lordeurope.com e-mail címen is. De a bababoltnak még Facebook oldala is van, így érdemes őket azon a csatornán is követni a legfrissebb akciókért, termékekért! Mi a férjemmel nagyon megszerettük ezt a boltot, és nem győzzük ajánlani az ismerőseinknek. Nagyon hálás vagyok a kismama csoportnak a megosztásért, nem is tudom, mihez kezdenénk, ha nem lenne kéznél ez a bolt! Keressétek fel t is, jó bevásárlást mindenkinek!