A barátnőimmel előszeretettel vásárolunk outletekben és használt ruha boltokban. A környéken már nagyon sok ilyen boltot kipróbáltunk, viszont vágytunk valami újdonságra, ezért úgy döntöttünk, hogy szétnézünk az interneten. Nagyon sok ruha webshop megtalálható már online, ezért nem volt egyszerű megtalálni azt az egy boltot, ahol mindannyian találunk olyan ruhát, amit szívesen megvennénk. A dresspack.hu volt az egyik olyan ruhabolt, ami mindannyiunknak első látásra elnyerte a tetszését.

A weboldal nagyon színes, figyelemfelkeltő, minden fontos információ megtalálható egy helyen, nagyon nagy termékkínálattal rendelkeznek, női férfi és gyerek ruházat is van, illetve folyamatosan vannak akciós termékek is.

Először arra voltam kíváncsi, hogy milyen női ruhák kaphatók ezért szétnéztem az alkalmi ruhák között, megnéztem a pulóvereket, a kötöttárukat, a kardigánok, a blézereket, kabátokat, szoknyákat, táskákat stb. A termék kínálat nagyon kedvező volt számomra, hiszen több olyan terméket is találtam, amit szívesen megvásároltam volna. Éppen ezért nem is volt kérdés, hogy a dresspack.hu de oldalán én vásárolni fogok. Nagy örömömre nem csak én, de a barátnőimnek és sikerült olyan termékeket találniuk, amiket nagy valószínűséggel még sokáig fognak hordani.

Ami plusz pont volt nálam, az az utánvétes fizetési lehetőség, időpontra is lehet rendelni. Minden termékük raktáron van ezért nem kell hosszú napokat várni a kiszállításra. Folyamatos kedvezmények vannak és 14 napig vissza lehet küldeni a termékeket, ha mégsem lenne jó.

Ha olyan használt ruha üzletet keresel, ahol minden héten vannak új áruk, megbízhatóak és segítőkészek, akkor a dresspack.hu-t csak ajánlani tudom Neked. Nézz szét a weboldalon és először győződj meg róla te is, hogy milyen nagyszerű termék kínálattal rendelkeznek.