Soha nem gondoltam volna, hogy munkavédelmisként a legnehezebb küldetésem a megfelelő munkaruha megtalálása lesz. Amikor rám bízták a feladatot, akkor azt hittem, hogy simán beírom majd a Google-be, és kidobja a megfelelő ajánlatot. Hát, nagyon nagyon tévedtem!

Napok teltek el a kutatással, eredménytelenül. Egyik este barátnőmnek kezdtem panaszkodni, hogy nagyon elegem van belőle és tanácstalan vagyok. Minden oldalon csak silány, rossz minőségű ruhákat találok, valahonnan Kínából berendelve. Ha mégis találnék megfelelőt, ami minőségi anyagból készült és a szabványnak is megfelel, akkor pedig nincs készleten elegendő mennyiség, és 3-4 hónap múlva tudják teljesíteni a rendelésem.
A barátnőm megértő volt, és megnyugtatott, hogy szerinte tudja a megoldást. Gyorsan át is küldött chaten egy linket: https://www.lumaxpro.hu
Azt mondta, hogy itt nézzek szét, neki nagyon jó tapasztalatai vannak a webáruházzal.

Ahogy felmentem a https://www.lumaxpro.hu oldalára, tényleg nagyon szimpatikusnak tűnt már első látásra. Átlátható volt a felépítése, továbbá az első oldalon láthattam minden aktualitást, akciót.
A blogjukba belelestem, és nagyon tetszett, amit ott látok. Érthető, valóban hasznos szakmai tartalmakat találtam, ami még nekem, egy munkaügyisnek is érdekes olvasmány volt. Látszott, hogy valóban profik a saját területükön, és lehet bennük bízni.

A webáruház kínálata szinte végeláthatatlan volt, nincs olyan munkakör, amihez ne találhatnánk náluk megfelelő ruházatot. Annak ellenére, hogy ekkora a kínálat, nem volt gond megtalálni azt, amit kerestem. A jól rendezett kategóriáknak köszönhetően rögtön megtaláltam azt, amit tényleg kerestem, nem kellett órákat eltöltenem céltalan görgetéssel.

A termékleírások pontosak voltak, és sokatmondóak. A paraméterek pontosan voltak megadva, mint a munkavédelmi besorolásra, mind a méretre vonatkozóan, és külön megkönnyebbülés volt, hogy a https://www.lumaxpro.hu oldalán mindig aktuálisan fel van tüntetve az aktuális raktárkészlet.
Ez hihetetlenül nagy segítség, hiszen, ahogy már említettem, hogyha nagy tételben kell rendelni, akkor a legtöbb helyen csak borzasztó nagy határidőkkel tudják ezt vállalni, hiszen nem tartanak egy típusból 200-300 darabot a raktárukban.

A https://www.lumaxpro.hu csapata külön fel van készülve az olyan megrendelőkre is, mint amilyen a mi cégünk. Ha nagy tételben akarunk vásárolni, vagy épp rendszeres vásárlásra lehet számítani részünkről, akkor lehetőség van telefonon vagy e-mailben felvenni a kapcsolatot a munkatársaikkal. Nagyon kedvesen és mindig a megoldásra törekednek, így hamar meg tudtuk beszélni, hogy mikorra és milyen feltételekkel tudják teljesíteni az én kérésemet.
A rövid határidő mellett a kedvező ár is kellemes meglepetés volt. Alapból is nagyon jók a Lumax Pro árai, ám nagy tételes rendelés esetén kedvezményeket is kaphatunk.

Az együttműködés nagyon gördülékenyen ment, sikerült végül megoldanom a munkavédelmi ruházattal kapcsolatos gondokat. Az áru rendben megérkezett, és nagy örömömre már az első adag szemrevételezése után konstatáltam, hogy ezek valóban jó minőségű, strapabíró anyagok, melyek kétségtelenül jó szolgálatot fognak majd tenni!