Tudom, hogy manapság sokan gondolják, hogy a fiatalok túl sok időt töltenek a telefonjukon lógva, amit részben el is ismerek. Viszont azt ki szoktam ilyenkor emelni, hogy a mai modern technikának köszönhetően számos olyan lehetőség nyílt az embereknek, amik korábban nem voltak. Én például kifejezetten szeretek chatelni, hiszen így folyamatosan kapcsolatban lehetek a szeretteimmel, barátaimmal. Mindig meg tudjuk osztani egymással, kivel mi történik, a fizikai távolságokat át tudjuk hidalni, noha nem olyan azért, mintha a valóságban találkoznánk.

Egyik délután ugyanígy egy rég nem látott unokatestvéremmel chateltem. A szokásos lányos dolgokról beszélgettük, ki mit használ az arcbőrére stb. Számomra teljesen megdöbbentő volt az a szintű tudatosság, amit az unokatesóm tanúsított a bőrápolás irányába. Meg is kérdeztem tőle, hogy honnan tud ennyi szuper termékről, mire elküldte a következő linket: https://prevenciopatika.hu. Bátorított, hogy nézzek körül az oldalon, ő csak ajánlani tudja, már hosszú ideje visszatérő vásárlója a cégnek. Igen ám, de a bőség zavarába estem, és azt se tudtam, mihez fogjak. Jó lett volna valami jó minőségű arcápolási termék, de csak annyit tudtam, hogy száraz a bőröm típusa. Erre az unokatestvérem leírta, hogy ha rákattintok a kategória menüre, akkor a dekorkozmetikumok fülön találni fogok a bőrtípusomnak megfelelő termékeket. Ez valóban így is lett, még a hozzám hasonló zöldfülűeknek is könnyű a felület kezelése.

Ami nekem a legszimpatikusabb volt, az bizony az akciók fül volt. Mivel diák vagyok még, a pénzügyi keretem igen véges, szeretem jól beosztani a zsebpénzem. Ezek az állandó akciók jó lehetőséget adnak arra, hogy a hozzám hasonló anyagi helyzetben lévő vásárlók is találhassanak olyan termékeket, amiket esetleg alapáron nem tudnának maguknak megengedni.

Mivel nem csak száraz, hanem fehér is nagyon a bőröm, számomra elengedhetetlen a fényvédelem is az év minden napján. Bizony, még télen is! Gondoltam, ha már az unokatesóm megmutatta a https://prevenciopatika.hu oldalát, akkor bizony szétnézek, hogy hogy állnak fényvédők terén. Nos, nem kellett csalódnom. Volt annyi termék, hogy bőven meg tudtam találni a nekem megfelelőt, ráadásul igen kedvező árban is volt. Betettem a kiválasztott dolgokat a kosárba, és elküldtem a rendelést.

Szerencsére volt a lakhelyem közelében GLS csomagpont, ugyanis oda is szállítanak, nem csak házhoz, illetve személyes átvétellel. Csomagponton szeretem a legjobban felvenni mindig a megrendeléseimet, mert ebben az esetben nem kell félnem attól, hogy nem vagyok otthon, amikor jön a futár, hanem elsétálok a csomagpontra, amikor nekem kényelmes.

A rendelésem azóta megérkezett, minden flottul ment, ahogyan azt a cég ígérte. Engem meggyőztek, biztosan fogok még tőlük rendelni. Már csak azért is, mert annyi jó termék van, amit szívesen kipróbálnék, hogy jó hosszú időre elköltöttem már fejben a zsebpénzem egy részét! Pozitív tapasztalataimnak köszönhetően, ha bárki hozzám hasonló problémával küzd, szívesen ajánlom a weboldalt, mert nagyon megbízhatóak. Nos, ez az eset is mutatja, hogy bizony néha hasznos is tud lenni a chatelés!