Az internetnek köszönhetően ma már nem csak akkor tudunk egymással beszélgetni, ha találkozunk az utcán vagy a boltban esetleg felhívjuk egymást, ha nem akkor is, ha az interneten írunk egymásnak. A chatnek köszönhetően az iphone 11 pro kijelző csere és sokkal gördülékenyebben ment, mint azt gondoltam volna. Az iphone 11 pro kijelző cserét nemcsak márkaszervizekben lehet elvégezni, hanem más márkafüggetlen szervizeknél is.

Az LCD Fix kijelző specialista Budapesten az Allee-ban található meg. Már innen is látható, hogy könnyen megközelíthető helyen van, ezzel is növelve az ügyfélközpontúságukat. Mindemellett gyorsan dolgoznak, ami azt jelenti, hogy a legtöbb esetben egy órán belül már végeznek is a cserével. Bejelentkezés nélkül is fel lehet őket keresni, hiszen azonnali javítást vállalnak. Ha beviszed hozzá a készülékedet, legyen ez egy telefon, táblakép vagy laptop, az adataid biztonságban lesznek, hiszen adatvesztés nélkül dolgoznak.

Prémium színvonalat képviselnek ezért, ha olyan kijelzőt szeretnél, ami olyan lesz, mint az eredeti még újkorában, akkor az LCD Fix csapatát éri meg választani. Lelkiismeretesen dolgoznak, szakmailag kiemelkedőek és mindemellett még segítőkészek is.

Amennyiben a weboldalon megadod az email címedet, akkor kedvezményesen vásárolhatsz tartozékokat online és offline egyaránt.

Milyen márkájú készüléket vállalnak? Az LCD Fixhez viheted az Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi készülékedet is. Mind a 4 márkával tökéletesen tudnak dolgozni, ezért nem kell attól sem tartanod, hogy esetleg az Apple termékeidet rosszul fogják kezelni.

Ha olyan kijelző csere szervizt keresel, ahol azonnal elvégzik a feladatot és már aznap élvezheted az eredményét, akkor a legjobb helyen jársz. Látogass el az Allee-ba és tapasztald meg az LCD Fix adta megbecsülés és precíz munka élményét.