Ti emlékeztek még az msn chatre? Iskolás koromban még az volt a menő, aki tanítás után délután fent lógott a chaten. Emellett a barátaimmal elég sokat szórakoztunk az anonim chateken is, persze nem sejtve, hogy milyen veszélyes is lehet az a tinédzsereknek. Sok fura alak is lóg az ilyen chat szobákban, de szerencsére nekünk egy sem keresztezte az online utunkat. Persze idővel fejlődött a technológia, és most már mindenféle telefonos applikáció és a közösségi média üzenőfelületei vették át az online chat szobák helyét.

Valamelyik nap épp rám jött, hogy mi lenne, ha nosztalgiából felnéznék egy ilyen régimódi chat szobába. Hátha érdekes beszélgetés alakul ki. Nem kis meglepetésemre, így is lett. Mi több, a névtelen illető, akivel beszélgettem, még egy súlyos gondomat is megoldotta. Kérdezgettük egymást, hogy ki mivel foglalkozik, milyen a jelenlegi élethelyzete. Én ekkor elmeséltem neki, hogy mostanában problémáim vannak a cégemmel, ugyanis nem tudjuk fenntartani az irodát, és új székhelyet kell találnunk, mivel a saját lakásomat nem szeretném székhelyül bejegyeztetni. Ez persze cégmódosítással is jár majd, hiszen át kell írni a címünket.

Chat partnerem már-már egészen olyan volt, mint egy jótevő angyal. Úgy tűnt, ő jártas a székhelyszolgáltatás témakörében, és egyből ajánlgatta nekem, hogy nézzek fel a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ oldalra. Megköszöntem neki a tanácsot, és így is tettem. A weboldalt fenntartó cég éppen olyan szorult helyzetben lévő vállalkozásoknak nyújt segítséget, mint amilyen az enyém is. Budapesten és Újlengyelben vállalnak székhelyszolgáltatást, utóbbiban iparűzési adó nélkül is, hiszen az ottani önkormányzat ezt már vagy 30 éve lehetővé tette. Ez az ajánlat egyáltalán nem jött volna rosszul, hiszen most ott kell spórolnunk, ahol csak tudunk. Amint láttam, sok nagyobb cég is éppen ezért választotta Újlengyelt.

A https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ székhelyszolgáltatása igazán sok mindenre kiterjed. Az új székhelyre érkező összes levelet szkennelik és továbbítják felénk, tárgyalót biztosítanak és fogadják a székhelyre érkező hatósági szerveket. A cégünk neve pedig a jogszabályi előírásoknak megfelelően kikerül a cégtáblára. Ezzel aztán nem kis terhet vennének le a vállunkról. Ráadásul a cégmódosítás is ingyenes náluk. Az első havi szolgáltatást ingyenesen vehetjük tőlük igénybe, és ezek után is roppantul kedvező áron vehetjük igénybe a székhelyszolgáltatásukat, csupán 29.900 forint + áfáért.

Persze a jó ár még nem feltétlen jelenti azt, hogy mindenképpen meg is lehet bennük bízni. Mielőtt megbíznám őket, szerettem volna megbizonyosodni arról, hogy egy hiteles céggel állok szemben. A weboldalon lentebb görgetve minden kétségemet sikerült szertefoszlatniuk. Már több mint 11 éve működnek sikeresen, széles ügyfélkörrel, és a Bisnode, az egyik legnagyobb ismert európai cégminősítő is pénzügyileg stabil cégnek minősítette őket. Na ez azért már valami!

A cég 3 helyen is elérhető: 2 központi irodájuk van Budapest belvárosában, egy a budai, illetve a pesti oldalon is, valamint Újlengyelben is. Az ügyintézés is pikk pakk megvan náluk, csupán egy órába telik az egész. Ha kell, ügyvédet is tudnak nekünk keresni, hála a kiterjedt ismertségi hálózatuknak, melyben több ügyvédi iroda is van. Több se kellett nekem, föl is hívtam a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ oldalon talált telefonszámot. Sikerült leegyeztetnem velük a személyes konzultáció időpontját. Ha beválnak, biztos, hogy másoknak is ajánlani fogom őket.

Eléggé megnyugodtam, hogy ezáltal úgy néz ki, hogy biztosítva lesz a cégem jövője, és biztos kezekben tudhatom a cégem székhelyét is. Drága anonim chatelő, ha ezt valaha is olvasod, és magadra ismersz, tudd, hogy örök hálám üldözni fog téged!