Miről érdemes ma a neten beszélgetni? Hát mindenről és bármiről, de leginkább arról, ami mostanában a leginkább foglalkoztat. A gazdaság, a világ változása, a klíma, a politika, a kultúra, na meg hogy hol is lehet Magyarországon ipa mentes székhelyszolgáltatás lehetőséget találni.

Elárulom, hogy nem kell hozzá menni a fővárosból, mert Pest megyében is van ilyen település, Újlengyelnek hívják. Ahhoz pedig, hogy itt lehessen székhelyünk még csak a városból sem kell kitenni a lábunkat, mert a Bem rakparton üzemel egy vállalkozás, akiknél lehet ipa mentes székhelyszolgáltatást igénybe venni Újlengyelben, a szerződéskötés viszont Budapesten történik, így ha kedvünk tartja nem is kell elhagynunk a város határát.

A szekhelycentrum.hu szolgáltatására gondolok, akik Budapesten két helyszínen, illetve Újlengyelben biztosítanak székhelyszolgáltatást. Ez azért klassz, mert utóbbi esetében ugye nem kell iparűzési adót fizetni a helyi önkormányzati szabályozásnak köszönhetően. Nem csoda, hogy annyi nagyvállalat van pont ebbe a kisvárosba bejegyezve, hiszen így súlyos összegeket tudnak nagy valószínűséggel megspórolni, szemben egy olyan várossal, ahol ezt a sápot beszedi az önkormányzat.

Az ipa mentes székhelyszolgáltatás tehát azoknak éri meg igazán, akik olyan forgalmat produkálnak, ami miatt már komoly IPA kötelezettségük lenne. Nekik az, hogy a szekhelycentrum.hu-nál ezért a csomagért tízezerrel többet kell fizetni, mint a budapesti székhelyekért, nem tétel. Többszörösen megtérül, hogy így mentesülnek az IPA fizetés alól, köszönhetően a jól megválasztott székhelynek.

Aki ebben a cipőben jár, érdemes meglátogatni a szekhelycentrum.hu weboldalt, ahol minden csomagról részletes tájékoztatást lehet olvasni. Ha pedig ez nem lenne elég, én biztosan felhívnám őket telefonon, vagy megkeresném e-mailben – vagy ha lehet, chaten.