Hát, nem tudom, ki hogy van vele, de a legtöbb szociális életemet sajnos magam is a különböző chatek felületén töltöm, ezzel becsatlakozva a nem túl pozitív társadalmi képbe, de hát sajnos az életvitelem, a sok utazgatás ezt kívánta meg. Persze, ahogy időm engedte, fordítottam időt a személyes kapcsolatápolásra is, ilyenkor barátaimmal nagyon sok felé jártunk kikapcsolódni: moziba, kirándulni, színházba, de nem egyszer táboroztunk is, ha az időjárás kegyes volt hozzánk. Egy barátnőm egy szállodában töltött be magasabb szinten vezető beosztást, és ahogy egyszer írta, némileg gondba kerültek, merthogy különböző okoknál fogva fel kellett mondaniuk az együttműködést az addig jól bevált céggel, ahonnan addig bérelték a nagy, ráállós takarítógépeiket, és borzasztóan nehezen találtak olyan vállalkozást, amelyik minden szempontból ideálisnak bizonyult volna számukra. Végül nem maradt más hátra, én is megmozgattam pár régi kapcsolatot, hogy végülis honnan lenne érdemes megoldani a ráállós takarítógépek bérlését.

Javaslatként a Greenway Kft honlapját kaptuk meg, ahol a takarítógépek széles választéka szerepelt, szerencsére ráállós takarítógépekből sem volt hiány – ez volt most az elsődleges barátnőmék számára. A Greenway Kft nagyon jó referenciákkal rendelkezett, ami természetesen az elsődleges fontosságú információk között szerepelt a cégről; vásárolni nem akartak, hiszen, ahogy a cég honlapján is kiemelik, igazából nem feltétlenül jövedelmező egy gép megvásárlása, többnyire a bérlés jobban megéri. Ennek csupán az az oka, hogy vásárlás esetén minden esetleges, géppel kapcsolatos probléma megoldása a tulajdonosra hárul és az üzemeltetési költségek is jelenthetnek problémákat azok változékonysága miatt; ezzel szemben, hogyha a bélrés a Greeway Magyarországtól történik, nincs szükség különböző, előzetes nagy beruházásokra. Nem szükséges kaució fizetése sem, és nagyon gyorsan, rugalmasan megoldják a kiszállást is, hogyha bármilyen szervizelnivaló gond merül fel a bérelt eszközzel vagy eszközökkel. A feltételekkel is nagyon rugalmasak, sőt a bérelt gépek akkor is visszaadhatók, hogyha érdekmúlás történik, azaz már egyszerűen nincs rájuk szükség valamilyen oknál fogva.

Ami a Greenway Kft által biztosított nagyon nagy pozitívum még, az az, hogy bérleti időszak alatt is lehetőséget adnak a gépcserére, ha valamilyen oknál fogva igényelné a bérlő. Szervizelés esetén nincsen kiszállási díj vagy bármilyen fizetendő munkadíj, a szerviz pedig garantáltan 24 órán belül megtörténik.

Az ajánlás és a szimpátia alapján is végül a Greenway Kft-re esett a választása: hamarosan meg is kereste a céget gépek bérlésével kapcsolatban. Szerencsére nagyon gyorsan kapott választ és gördülékenyen folyt a kommunikáció, gyakorlatilag semmilyen probléma nem merült fel a későbbiek folyamán sem. Sikerült minden gépet kibérelnie, amit szeretett volna, a honlapon is megadott, hihetetlennek tűnő feltételekkel. Ezek közé tartozik a már fentebb is említett, úgynevezett “full szerviz” szolgáltatásuk is, ami annyit jelent, hogy a konstrukció még a rendszeres, megelőző karbantartást is magába foglalja – de nemcsak ezt, hanem oktatást és szaktanácsadást is, ami azért valljuk be, nem tűnik egy túl gyakori szolgáltatásnak. Nem kell fizetni a kiszállításért sem, a bérlési idő alatti cseréért, de még a kopóalkatrészek cseréjéért sem – igazából túl szépnek tűnt ahhoz, hogy igaz legyen, és láss csodát, nem volt csalás, minden ment mint a karikacsapás! Azóta barátnőm is csak lelkesen és elégedetten beszél a cégről és a gépeikről is, így ő is melegen ajánlja őket bárkinek, aki hasonló szolgáltatásokra szakosodott céget keres.