A gamer szék árak nem véletlenül jóval magasabbak az összes többi szék áránál. Ezek a székek ugyanis kifejezetten arra vannak kifejlesztve, hogy akár több, mint 10 órán keresztül is kényelmesek maradjanak.

Az ülőmunkát végzők tudják, hogy bármennyire is kényelmes eleinte egy irodai gurulós szék, ahogy telik az idő, úgy lesz egyre kellemetlenebb benne ülni. Az egyik legnagyobb gond, hogy a székek nem egyéni igényekre, hanem szabvány méretre készülnek. Mindenkinek más a teste, mindenki egy kicsit máéshogy úl, ezek a klasszikus gurulós székek pedig nehezen alakíthatók az egyéni igényekre, így hosszútávon kényelmetlennek bizonyulnak.

Én is sokat ülök a számítógép előtt, saját magamon vettem észre, hogy mennyire nem tesz jót a testemnek a kényelmetlen szék és a helytelen testtartás.

Pont erről beszélgettem chaten, nem is olyan rég. Itt panaszkodtak nem is olyan rég nálam jóval fiatalabbak is arra, hogy fáj a hátuk. Ekkor került elő témaként a gamer szék. A gamer szék árak sokkal magasabbak a sima irodai, gurulós székekénél, mert ezek általában több ponton is állíthatók.

A gamer székek sokkal jobban tudnak illeszkedni a testünk alakjához, azzal, hogy majdnem minden részük állítható, sokkal inkább kényelmes lehet, mert az egyéni igényeink szerint állíthatjuk.

Ezek a székek kifejezetten arra vannak kitalálva, hogy hosszú ideig is kényelmesek legyenek, ezért a kialakításuk sokkal jobb.

Nagyon dicsérték ezeket a székeket, ezért felmentem a bestmarkt.hu oldalára. Elég sok gamer széket lehet itt kapni. Vannak olcsóbbak és drágábbak, különböző színekben is kaphatók, így bárki dolgozószobájába bele tudnak illeszkedni.

Sokan azt hiszik, hogy a gamer székek kifejezetten azért drágák, mert sok olyan mintával van, ami online játékokat idéz, vagy mert ezt így jobban el lehet adni. De valójában azért nevezik gamer széknek, mert a hivatásos játékosok töltik valószínűleg a legtöbb időt a számítógép előtt görnyedve, ezért nekik készültek eleinte ezek a székek.

De mindenkinek ajánlott beszerezni egyet, aki szeretne igazán kényelmesen ülni a számítógép előtt. Ezért vettem én is.

A bestmarkt oldalán viszonylag jó áron jutottam hozzá, sok közül tudtam választani és nagyon hamar meg is érkezett. Persze darabokban jött, úgyhogy össze kellett raknom, de nagyon szeretem, tényleg sokkal kényelmesebb, mint eddig bármelyik szék, amin ültem.