Az internetnek köszönhetően ma már nem kell személyesen találkoznunk a másikkal, ha beszélgetni szeretnénk. Nem kell elmenni a könyvtárba vagy a könyvesboltba, ha könyvet szeretnénk olvasni és nem kell bemenni a munkahelyünkre sem, ha otthonról is el tudjuk végezni a feladatunkat. Bizonyos szempontból a technika fejlődésével sok előnyben részesülünk, viszont vigyázni kell ezzel is, mert könnyen függővé válhatunk és elfelejthetjük mik az igazán fontos dolgok. Mint mindent, így az internetet is lehet jól és rosszul is használni. Éppen ezért meg kell tanulnunk a hasznunkra fordítani és nem szabad megengedni, hogy negatív hatással legyen ránk.

A gyerekeknek is meg kell tanítani, hogy chaten keresztül ugyan nagyon könnyen el lehet érni mindenkit, viszont sosem lehetünk biztosak abban, hogy valóban azzal a személlyel beszélgetünk, akinek kiadja magát. Az interneten mindenki azt az oldalát mutatja, amit szeretne, ha látnának róla a többiek. Azonban ez nem feltétlen fedi a valóságot, ezért ezzel mindig tisztában kell lennünk és tudatosan kell erre emlékeztetnünk magunkat.

Az otthonról való dolgozás nekem nagy könnyebbséget jelent, mert ennek köszönhetően nem megy el feleslegesen az idő utazással, amit az irodába vezető út venne igénybe. Ez idő alatt helyette tudok egy kicsivel többet pihenni és sokkal kényelmesebben tudom megcsinálni a reggeli rutinomat, illetve a reggelimet. Nem kell sehová rohannom, ezáltal sokkal egyszerűbb minden. Persze meg kell szabni otthon is, hogy mikor dolgozok, mikor tartok szünetet és meddig tart a munkaidőm. Enélkül könnyen elmehetne az egész napom és nem biztos, hogy produktív tudnék lenni.

A home office-nak vannak szabályai és nem való mindenkinek. Ebben az esetben be kell tudnunk osztani saját magunknak az időnket, ki kell alakítanunk egy külön dolgozó szobát, hogy valóban érezzük most dolgoznunk kell és ne vonja el semmi a figyelmünket. Ez sok embernek nem megy, ezért nem való mindenkinek ez a fajta munkavégzés. Ezzel nincs is semmi baj, hiszen vannak olyan emberek, akik sokkal jobban kedvelik a munkahelyi társasági életet, mint hogy egyedül otthon dolgozzanak.

Szabadidőmben én is szeretek mindig kikapcsolódni és nem a munkára gondolni. Ilyenkor rendszeresen sportolok, illetve mostanában a házunk felújításán gondolkozok. Már van is pár ötletem, ami szerintem könnyen kivitelezhető lenne. Ehhez viszont konyhai fali panelek kellenek, amit nem tudtam, hogy honnan kéne beszerezni.

Ezért nekiálltam az interneten keresgélni. Kis kutatómunka után rátaláltam a Kerma Design oldalára. Itt nagyon sok dekoratív falburkolat és modern falpanel megtalálható. Meg is lepett, hogy milyen sokfajta termék van a kínálatukban. Azonban nagyon tetszettek a konyhai fali panelek, ezért úgy döntöttem, hogy náluk fogok vásárolni. Több konyhai fali paneleket értékesítő weboldalt megnéztem a Kerma Design előtt, viszont egyik sem tűnt olyan minőségűnek, mint a Kerma Design termékei.

Az oldalon nagyon könnyű a keresés és mindent nagyon egyszerűen meg lehet találni, ezért a konyhai fali paneleket is pár másodperc alatt meg tudtam nézni. Többfajta méret, szín és minta közül lehet választani, ezért a döntés nem volt egyszerű. Viszont nagyon tetszett, hogy a kínálatuk ennyire színes. Mivel nekem és a páromnak is más fali panel tetszett, ezért úgy döntöttünk, hogy kérni falunk ingyenes színmintát.

Ezeknek a mintáknak köszönhetően sokkal könnyebben el tudjuk dönteni, hogy a konyhabútorhoz melyik szín állna jobban. Ezeket a mintákat a postán küldik el az érdeklődők számára és mindez teljesen díjmentes. Amennyiben te is nehezen döntesz és még nincs tapasztalatod falpanelek terén, akkor mindenképp jó ötlet lehet színmintát kérni. Veszítenivalód egyébként sincs vele, hiszen teljesen díjmentes. Ezzel a Kerma Design a vásárlóik döntését szeretnék megkönnyíteni.

Az ilyen fajta segítséggel egyébként nagyon jó érzést lehet kelteni a vásárlóban, hiszen egy olyan gesztust tesznek a leendő vásárlók felé, amit sok vállalkozás nem tesz meg. Illetve ha már kértél színmintát akkor nagy valószínűséggel vásárolni is szeretnél és miért ne kedveskednek annak, aki bevételt hoz számukra.

Amennyiben műbőr borítású fapanelt választasz, akkor 5 év garanciát adnak. Ha ez idő alatt valami gond adódna a panellal, akkor díjmentesen megoldják a problémát. Valószínűleg ez idő alatt nem igazán szokott semmilyen gond adódni a panelekkel, hiszen ha folyamatosan reklamálnak és élnének a garanciával, akkor nem érné meg nekik. Szerintem az ilyen garanciák meg tudják növelni a vásárlóban az elköteleződést, illetve sokkal jobb választásnak gondolják azokat a termékeket, amire garanciát is kapnak. Éppen ezért én nagyon szeretem azt, amikor egy termékre vagy szolgáltatásra garanciát kapok. Ez számomra egyfajta biztosíték is, hogy megfelelő minőségű a termék vagy a szolgáltatás. Ha nem így lenne, akkor fordított esetben én semmiképp sem adnék garanciát semmire.

A Kerma Design már 10 év tapasztalattal rendelkezik falburkolatok és falpanelek készítésében és értékesítésében. Ez idő alatt sikerült a piacot megismerniük és a vásárlóik igényeit felmérniük. Ennek köszönhetően olyan minőségi termékeket állítanak elő, amivel versenyelőnybe tudnak kerülni és a vásárlóik elégedettek tudnak lenni. Mára a weboldalukon is látszik, hogy szeretnék a vásárlóikat megfelelően tájékoztatni és minden fontos információt átadni számukra, hogy a lehető legjobb döntést tudják meghozni és a végeredménnyel elégedettek legyenek. Ha kérdésed merülne fel vásárlás közben, akkor bátran fordulhatsz hozzájuk segítségért, mert nagyon szívesen segítenek mindenkinek.

A Google értékeléseket elolvasva azt láthatjuk, hogy minden eddigi vásárlójuk nagyon elégedett volt a falpanelekkel és falburkolatok. Ezt az is mutatja, hogy 5 csillagos jelenleg az értékelésük. Ha kíváncsi vagy milyen pozitív élményei vannak a Kerma Design vásárlóinak, akkor a róluk alkotott visszajelzéseket mindenképp olvasd el.

A vásárlói vélemények mindig nagyon hasznosak tudnak lenni és nagyon sok mindent elárulnak a leendő vásárlónak. Találkoztam már olyan weboldallal és vállalkozással, akikről nagyon rosszakat írtak és csak pár jó visszajelzést lehetett róluk olvasni. Ebben az esetben azonban sok vásárló nem fog ilyen helyről vásárolni és inkább választ egy olyan céget és webshopot, akiben megbízhat és akitől azt kapja, amit elvár.

Kíváncsi vagy milyen falburkolatok és falpanelek kaphatók a Kerma Design-nál?

Vannak konyhai, nappali, hálószobai, fürdőszobai, vécé, gyerekszobai, előszobai, műbőr, textil és filc falpanelek is. Ezek a kategóriák egyébként a weboldalon megtalálhatók és ezeknek köszönhetően sokkal könnyebben meg tudod találni azokat a falpaneleket, amik valóban érdekesek lehetnek számodra. Ezeken kívül vannak még falburkolatok: PVC, polisztirol, lamella, szivacsos, kő és kőhatású, műanyag anyagból készült falburkolatok. De ezek mellett vannak még műbőr méteráruk, szőnyegek és akciós csomagajánlatok is.

Amennyiben megbízható helyről szeretnél vásárolni jó minőségű és hosszú távon is jól kinéző dekoratív falburkolatot vagy modern fali panelt, akkor mindenképp érdemes lehet szétnézned a Kerma Design oldalán. Nagyon szép termékek kaphatók az oldalukon és az ingyenes színmintának köszönhetően a választás sem lesz rémálom.

Válaszd a Kerma Design termékeit, h gyönyörű falpanelt szeretnél!