Nagyon örülök, hogy a mai modern technika lehetővé teszi azt, hogy az ember chateljen mindenkivel, aki fontos számára. Így nem akadály például a távolság sem már. Ha belegondolunk, régebben ha az emberek nem tartózkodtak földrajzilag egy helyen, nem nagyon tudtak kommunikálni egymással, legfeljebb levelet írni, ami igen hosszadalmas volt vagy pedig később telefonálni, de az sem volt olyan könnyen lebonyolítható, mint manapság. Napjainkban csak elővesszük a telefonunkat, bekapcsoljuk az internetet rajta, és már beszélhetünk is azzal, akivel szeretnénk. Már sem a tér, sem az idő nem lehet akadály. Én magam is sokat szoktam chatelni a családommal, barátaimmal, így olyan, mintha mindig együtt lennénk. Persze semmi sem pótolhatja a személyes jelenlétet, de azért több, mint a semmi.

Mivel a fővárosban dolgozok, a barátom pedig vidéken, így egyértelműen csak hétvégente tudjuk egymást látni, de legalább chaten állandó kapcsolatban vagyunk. Ez egyrészt nehéz is, másrészt viszont tudjuk értékelni az együtt töltött időt. Ha letelik a heti munkaidő, mindig nagyon sietek haza hozzá. Ez szerencsére nem vesz olyan sok időt igénybe, amióta autóval járok dolgozni, mint amikor a tömegközlekedést vettem igénybe. Azért is szerencsés helyzetben vagyok, mert ha bármi baja van az autómnak, a barátom tud nekem segíteni, mert óriási autóőrült. Bármi kérdésem van, hozzá kell fordulnom, és akkor biztosan kapok választ. Így voltam akkor is, amikor a nyári gumi kérdésével kapcsolatban nem tudtam dűlőre jutni. Nyári abroncsra volt szükségem, de természetesen fogalmam sem volt arról, hol keressem a megoldást. Persze a barátomnak erre is volt tippje, ő ajánlotta a gumidiszkont.hu oldalt, ahol szerinte mindenkinek meg lehet találni a számára megfelelő terméket. Nekem a barátom ajánlotta a MICHELIN GUMIABRONCS – 305 / 30R20 Y Pilot Sport Cup2 XL N1 darabot, ami szerinte a legjobb választás lenne nekem. Ennek az ára 148 790 Ft volt, ami egy kedvezményes ár. Az eredeti 226 090 Ft, így 77 300 Ft-ot lehet megtakarítani! Ha már az oldalon voltam, úgy döntöttem, kicsit körbe is nézek.

A főoldalon olvastam, és nagyon szimpatikus volt az a hozzáállás, hogyha a vásárló nem elégedett a kapott termékkel, akkor pénzvisszafizetési garanciát vállal a cég. Ami még nem elhanyagolandó információ szerintem, hogy ők egy 100% – ban magyar cég, és már 19 éve gumiszereléssel és értékesítéssel foglalkoznak. Ebből következik, hogy magyar áfás számlát állítanak ki minden vásárlásról. Ezt szerintem azért jó tudni, mert például én személy szerint fontosnak tartom, hogy támogassuk a magyar vállalkozásokat, ne csak a külföldieket. Hiszen a gazdaságunk csak így tud életképes és piacképes maradni. Ha az embert a gumidiszkont.hu – ról vásárol, biztos lehet abban, hogy a pénze magyar földön marad.

Mivel mindezek meggyőztek arról, hogy rendeljek, nem volt más hátra, mint utánanézni annak, hogy ennél a cégnél hogyan is történik a házhoz szállítás. Ugyanis nekem mindig fontos, hogy legyen házhoz szállítási lehetőség, hiszen ezzel is időt és energiát lehet spórolni. Azt írták, hogy a délig megrendelt termékek esetében egy, a délután megrendelt termékek esetében pedig két munkanapon belül történik a kiszállítás. Mivel én aznap délelőtt nézegettem az oldalt, meg is örültem, hogy ilyen gyorsan kézhez is fogom kapni a termékeket, amiket rendelek. Szerencsére így is történt, minden teljesen korrekten és gyorsan zajlott, és pont olyan nyári gumit kaptam, mint amilyet én és a barátom elvártunk.