székhelyszolgáltatás budapest

Amikor az ember elhatározza, hogy saját céget alapít, nem sokszor gondol bele abba, hogy ez mekkora felelősséggel is jár valójában. Nem csak abban merül ki a folyamat, hogy kigondolsz valamit, elvégzel egy kis papírmunkát, aztán kész is a saját vállalkozásod. Ez ennél ezerszer bonyolultabb tud lenni. Megkönnyítheti a dolgod azonban, ha egy olyan céghez fordulsz segítségért, mint a grossoffice.hu. Hogy mi ez a cég és mit is csinálnak? Kanyarodjunk vissza a sztori legelejére.

Még tavaly év elején döntöttem úgy, hogy egy saját céget alapítok, hiszen a baráti és ismeretségi körömben már többször is láttam erre példát. Megvolt az ötlet és a koncepció, azonban a megvalósítást illetően voltak kérdéseim és kételyeim. Nem teljesen tudtam, hogy miként zajlik a cégalapítás és a székhelyszolgáltatás budapest környékén.

Egyik kedves barátomra írtam rá végül chaten segítségért, aki már egyszer végigcsinálta ezt a procedúrát és azóta is egy jól futó vállalkozást vezet.

Ő elmondta nekem, hogy az elejétől kezdve a grossoffice.hu-val dolgozik együtt. Ez egy már több, mint 10 éve működő magyar hátterű és magyar irányítású vállalkozás. Zsinórban több éve mindig megkapta az AA Gold minősítést, amire a magyar vállalkozások csupán kevesebb, mint 1%-a jogosult.

Szolgáltatásaik közé tartozik a cégalapítás, a cégjegyzés valamint a székhelyszolgáltatás budapest területén. Utóbbi a teljes körű központi ügyintézést és céged székhelyének biztosítását tartalmazza.

Utánuk is néztem részletesebben és minden meggyőzött, amit láttam. Már a cégalapítással is hozzájuk fordultam, illetve a székhelyszolgáltatás lehetőségével éltem. Azóta is elégedett partnerük vagyok, és csak is őket tudom ajánlani mindenkinek, aki cég alapításon és székhelyszolgáltatáson gondolkozik.