Nincs automatikus chat lehetőség az oldalon, de talán azért, mert minden felmerülő kérdésre előre választ adtak a leírásokban. A therapy4u.hu-ról beszélek, ahol a kezelésektől a gyógytorna árak megadásán át mindent leírtak, ami csak érdekelheti a weboldalt felkeresőket. Egy ilyen felületen szerintem nincs is helye a chatnek, mert hát, ami kérdést fel lehet tenni ezek után, az mind egyedi, ezért nem lehet beprogramozni automatikus válaszok formájában – egyszerűbb inkább felemelni a telefont és ott érdeklődni személyesen.

A Therapy4U-nál egyébként a gyógytorna árak vegyesen alakulnak. Attól függ, hogy mi mennyibe kerül első körben, hogy melyik gyógytornászt választja az ember. Ha a vezető gyógytornászt választja valaki, aki az egész Therapy4U-t megálmodta és létrehozta, akkor azzal kell számolni, hogy az árak is ezt fogják tükrözni. Azonban vannak hasonlóan nívós gyógytornászok még a csapatban, akik legalább ilyen jól végzik a munkájukat, ezért ugyanolyan remek kezeléseken lehet náluk részt venni, mint a vezetőnél – maximum pár évvel kevesebb tapasztalattal rendelkeznek.

De beszéljünk egy kicsit a konkrétumokról. Ha egy senior gyógytornász árait vesszük a therapy4u.hu-ról, akkor a következőket lehet látni. A közös munka egy állapotfelméréssel kezdődik, hiszen hogyan is dolgozhatnánk együtt bárkivel anélkül, hogy pontosan tudnánk, hogy mivel is állunk szemben – ami a fájdalmat illeti. Ez a felmérés egy 55 perces állapotfelmérés, ami valahol húszezer forint környékén mozog egy senior gyógytornásznál. Ez nem a legdrágább és nem is a legolcsóbb verzió, egyszerűen mondhatjuk arany középútnak is.

Ha tovább haladunk a listában, akkor azt láthatjuk, hogy a gyógytorna árak között lehet bérleteket választani. Ami egészen logikus, hiszen, ha valaki gyógytornát választ, akkor az nem egy alkalomra fog elmenni, hanem valószínűleg 5-8 alkalomra biztosan. Ebből adódóan a therapy4u.hu csapata 1, 5 és 10 alkalomra kínál belépőket, az alkalom számának megfelelően kedvező árakon. Egy 25 perces torna egy senior gyógytornász segítségével 10000 forint körül érhető el. Ha 5 alkalmat fizetünk, akkor az kevesebb, mint ennek a négyszerese lesz, míg ha 10 alkalmas bérletet váltunk, akkor az még kedvezőbben fog kijönni, mert a nyolcszorosánál is kevesebb lesz az összeg.

Vannak még ezen kívül 55 perces alkalmak is, amelyekre szintén lehet bérleteket váltani. Egy alkalom itt közelebb van a húszezerhez, de az 5 alkalmas bérlet szintén jóval kevesebb, mint az 5×1 alkalom ára, míg a 10 alkalmas bérlettel is rengeteget lehet spórolni az egyenként vásárolt belépőkkel szemben. Mondhatjátok, hogy ez nem kevés, de az egészség szerintem minden pénzt megér – amit csak rá tudunk fordítani. Arról nem is beszélve, hogy persze ennél olcsóbban is lehet itt órákat venni, amiről találtok még infót a weben. A Therapy4U-nál lévő gyógytorna árak egyébként azt a mértékű szakértelmet tükrözik, amivel ők rendelkeznek. Profik, igazán széles tudással rendelkező szakemberek dolgoznak itt, akik csapatként a szakterületük legtöbb eljárását ismerik és gyakorolják is. Én szívesen gyógyulnék egy ilyen stúdióban – és ti?