Szeretem a chatet. Praktikusnak tartom, mert bárkit könnyedén el tudok érni, és ha nem is olvassa el rögtön az üzeneteimet az illető, vagy nem válaszol azonnal, úgyis megvárja. A családban mi is sokat kommunikálunk chaten, főleg, ha sűrű a nap, és nincs idő felvenni a telefont. Szervezzük a napot, a családi élet dolgait, átgondoljuk, hogy mik a teendők. Hétköznapi dolgokról van itt szó, mint például, hogy mi legyen a vacsora, ki menjen a gyerekekért az iskolába, bölcsődébe, van -e befizetendő csekk, vagy nem fogyott -e el a kenyér vagy a fogkrém, kell -e menni vásárolni. Ha nem vagyunk együtt, előfordul, hogy küldözgetünk gyerekekről elkapott vicces fotókat, vagy videót, érdekes cikket, amit meg szeretnénk mutatni a másiknak, de tudjuk, hogy elfoglalt, vagy vezet éppen.

Egy épp a közeledő szülinapom előtti délelőttön, nem fényképet vagy videót kaptam a férjemtől. Egy tétova üzenet várt tőle a telefonom kijelzőjén, miszerint semmi ötlete sincs, minek örülnék a legjobban, szülinapi ajándék gyanánt. Én csak ennyit válaszoltam neki: Anna táskának. Mosolygós smiley volt a válasz és egy kérdés. Konkrétabban? Erre elküldtem neki annak a klassz, sportosan elegáns hátitáskának a linkjét, amit a neten találtam, és ami annyira megtetszett előző este.

Mint minden nő, én is a táskámban hordom a fél életemet, és – kisgyerekes anyuka lévén – nem lepődöm meg rajta, ha időnként a pénztárca és a parfüm mellett kisautót, vagy cumit is találok benne. Szeretem a szép igényes holmikat, az Anna táskára akkor bukkantam a weben, amikor táskát kerestem az új cipőmhöz.  Valami olyasmit szerettem volna, ami esztétikus, praktikus, de bírja a hétköznapi strapát is, amiben elfér a szívószálas ivólé, a nedves törlőkendő vagy a cumi is kulcscsomó, a telefon vagy a kozmetikumok mellett.

Az Anna táska igazi csajos webáruház, szép, letisztult, áttekinthető felülettel, amit öröm böngészni.  Nemcsak táskák, de pénztárcák és egyéb kiegészítők között is válogathat, aki arra jár.  Kínálatában klasszikus és feltörekvő márkákat is felsorakoztat, az olasztól a spanyolon át egészen a németig.  A romantikusabb stílus kedvelői is bátran nézelődhetnek, de ha valaki a sportosabb, vagy az elegáns stílust kedveli, esetleg a kettő ötvözetét, az sem fog csalódni.

Valamint ne feledkezzünk meg a férfiakról sem! Ők mindig valahogy háttérbe szorulnak, ha táska, vagy kiegészítő a téma, pedig nem kellene.  Párjaink, férjeink számos, legkülönfélébb színű és stílusú táska, pénztárca és nesszeszer között válogathatnak, még a legkülönösebb ízlésű is találhat magának megfelelő darabot.

A webáruházban meggyorsíthatjuk a keresést, ha konkrét elképzeléseink vannak, hiszen tudunk táskára, pénztárcára, övre szűrni, de rákattinthatunk a konkrét márkát kínáló menüpontokra is. Különböző táskatípusokra is lehet böngészni az Anna táskánál, vannak itt kézi-, test-, háti-, válltáskák de találhatunk elegánsabb stílusú színházi-, vagy borítéktáskát is. A vásárlás gördülékenyen megy, kiválasztható a számunkra kézenfekvő fizetési mód és eldönthetjük, hogy várjuk a futárt otthon, esetleg a munkahelyen, vagy mi magunk megyünk érte egy számunkra alkalmas időpontban.

Bármelyik korosztály könnyedén találhat számára megfelelő, bármilyen igényt kielégítő táskát, akár saját részre, akár másnak válogat. Az árak kedvezőek, regisztráció nélkül is lehet vásárolni, viszont megéri rászánni a regisztrációra kis időt, mert az ilyen vevők minden elköltött forint után pontokat kapnak, amelyeket beválthatnak következő vásárlásaik alkalmával.

Akár ajándékot keres az arra járó, akár saját részre vásárol, biztosan nem fog üresen maradni virtuális kosara. Velem is így történt és a férjem jóvoltából rövidesen hozta a futár az áhított születésnapi ajándéktáskámat.