Tinédzser koromban rengeteget chateltem ismeretlenekkel. A legtöbbször szerencsére hozzám hasonló, kíváncsi tinikkel beszéltem. Egyébként akkor még nem fogtam fel, hogy milyen veszélyei lehetnek annak, hogy arc nélkül, bármilyen előzetes ismertség nélkül beszélgetek emberekkel. Manapság is fel szoktam menni chat oldalakra nosztalgiázni, de már érettebb fejjel. Most már egyből tudom, hogy mi az a beszélgetés, amiből menekülni kell.

Épp a chaten szereztem egy új barátot, Ágit. Vele heti rendszerességgel szoktunk beszélni. Milyen érdekes, hogy tini lány koromban is voltak ilyen kis barátnőim, és most, majd’ 30 évesen is lett egy. A történelem megismétli önmagát. Áginak meséltem, hogy anyukámnak szeretnék valami értékes, de hasznos ajándékot venni. Próbáltuk leszűkíteni a kört, és végül eljutottunk odáig, hogy egy jó minőségű bőr pénztárca tökéletesen megfelelne neki. Ági mesélte, hogy korábban rendelt magának táskát egy szuper webshopról, ahol női pénztárcákat is forgalmaznak. Nem sokkal rá el is küldte nekem a https://cipomarket.hu/bor-penztarcak/noi/penztarca linket.

Belevetettem hát magamat a női bőr pénztárcák nézegetésbe. Közben Ági bátorított, hogy ha magamnak is találok valamit, akkor most csapjak le rá, mert épp 10-20% kedvezményt biztosítanak rengeteg termékre. És mivel szerencsém volt, a pénztárcák is épp ebbe az akciós kategóriába estek. Na, már nem mintha a pénz annyit számítana, ha anya ajándékáról van szó. Anyukám szereti a színes dolgokat, így örömmel láttam, hogy a https://cipomarket.hu/bor-penztarcak/noi/penztarca oldalon nagyon sok színes pénztárca kapható. Én kettő között vacilláltam: egy hosszúkásabb, mandarin színű pénztárca és egy klasszikus, sötét vörös tárca között. Végül a vörös mellett döntöttem, mert eszembe jutott, hogy anyának van egy hasonló színű táskája. Így legalább a tárca színében és stílusában is menni fog a táskájához. Erre a termékre most 20% kedvezmény járt, úgyhogy ment is be a kosárba.

De az a narancssárgás is annyira megtetszett, hogy végül az is a kosaramban landolt. Úgy voltam vele, hogy ha anyának nem tetszene esetleg, akkor én majd szívesen használom. Mindeközben elmentettem a https://cipomarket.hu/bor-penztarcak/noi/penztarca linket a könyvjelzőim közé, mert biztos, hogy még visszatérek ide nézelődni. Láttam, hogy szuper minőségű olasz bőr táskákat, öveket és cipőket is árulnak. Rákukkantottam a cipő felhozatalukra is. Külön megtetszett, hogy a termékekre ár, márka és szín alapján, valamint cipők esetében méret és sarokmagasság alapján is rá lehet szűrni. Így igazán könnyen megtalálja az ember, amit keres.

Rájöttem, hogy elfelejtettem megnézni, hogy mennyibe kerül a szállítás. Megláttam, hogy csak 1000 forint, és akár már 1-2 munkanapon belül lehetséges a szállítás, miután visszaigazolták a rendelésem. Több se kellett nekem, ilyen feltételek mellett butaság lenne nem megrendelni a szépséges bőr pénztárcákat. Leadtam hát a rendelést, és nem sokkal rá jött is a visszaigazoló email – 2 nappal később pedig a GLS futár, kezében a rendelt pénztárcákkal.

Amikor odaadtam anyunak a kis vörös ajándék tárcát, olvasni tudtam az arcáról, hogy mennyire tetszik neki. Engem pedig boldogsággal töltött el, hogy anyu így örül a meglepetésemnek. Amikor hazaértem a szülinapozásról, küldtem is Áginak egy chat üzenetet, amiben megköszöntem neki a csodás tippet. Van egy olyan érzésem, hogy visszatérő vendég leszek a cipomarket.hu-n.