A chat programok teljes mértékben megváltoztatták azt, hogy miként gondolkozunk az emberi kommunikációról. Nagyon nehéz megmondani, hogy jó vagy rossz irányba vitte el a beszélgetések kultúráját, mivel mindkettő mellett fel lehet hozni érveket. A tény, hogy bármikor el tudjuk érni egymást, természetesen pozitív. Viszont minél többet használja az ember ezeket a programokat, annál jobban rájön, hogy lehet ez egy kicsit elvesz a különlegességből.

Különösen az nagyon zavaró, mikor az ember párja folyamatosan elvárja tőle, hogy fenn legyen a chat programon és írjon neki. Ez akkor szokott igazi baj lenni, ha valaki éppen egy eseményen van és másokkal beszélget, közben pedig végig azon idegeskedik, hogy mit gondol a barátja/barátnője. Én ezért úgy gondolom, hogy mértékkel szabad csak használni ezeket a programokat és nem szabad úgy kezelni őket, mint egy igazi találkozást.

A Székhelypartner azonban megmutatta, hogy akár virtuálisan is meg lehet oldani egy olyan komoly dolgot, mint a kft alapítás. Már gyerekkoromtól kezdve megvolt az az álmom, hogy egyszer a saját cégemnek legyek a főnöke. Ezzel kapcsolatban természetesen sok falba és problémába ütköztem, az álom azonban megmaradt. És bármilyen meglepő, de pár hónappal ezelőtt csak információt kerestem kft alapítása törzstőke kapcsán, mikor rátaláltam a Székhelypartner oldalára. Ők pedig teljesen megváltoztatták a hozzáállásomat a vállalkozásokkal kapcsolatban.

Ehhez persze az is hozzátett, hogy alapból nem ijesztettek el az oldalukkal. Sok cég nem fogja fel, hogy mennyire fontos az, hogy azonnal megragadják az internetes ügyfél figyelmét. Hiszen ha alapból nem átlátható az oldal, biztos másikat fog keresni. A Székhelypartner azonban nagyon ügyelt erre az első benyomásra. A felső menüből kiválaszthatjuk azt a részleget, ami minket érdekel, így én is könnyedén olvashattam a kft alapítása törzstőke kapcsán.

A Székhelypartner tájékoztatója pedig érthető nyelvezettel volt megírva. Szerintem ez az egyik legnagyobb visszatartó erő, mikor az ember céget akar alapítani. Egyszerűen félünk a szaknyelvezettől. A Székhelypartner azonban attól függetlenül is pontosan tájékoztatott minket, hogy nem idegenített el minket a bonyolultsággal. Ha pedig már a netes szövegeik ilyenek voltak, akkor élőben is hasonló dolgokat várhatunk el tőlük.

Így pedig megtudtam mindent, amit csak a kft alapítása törzstőke kapcsán tudni akartam. Jöhetett a következő lépés. Ezt pedig mindenképpen a Székhelypartner csapatánál szerettem volna megtenni. Mivel a kft alapításhoz elengedhetetlen az is, hogy a cégnek székhelye legyen. A Székhelypartner pedig kiváló helyeken biztosít ilyen szolgáltatást. Én elsősorban a fővárosban szerettem volna megalapítani a székhelyemet és két lehetőséget is biztosítottak nekem ezzel kapcsolatban. Az egyik Pesten, a másik pedig Budán és egyik sem valami rossz negyedében a városnak.

Hihetetlen, hogy ilyen egyszerű is lehet a kft alapítás. A Székhelypartner azonban megmutatta, hogy a megfelelő emberek segítségével egy vállalkozás indítása tényleg nem lehetetlen. Sőt, egy teljesen átlagos dolog, ahol ha megfelelően átlátjuk a dolgokat, nem lesz semmi problémánk.

Fel is kerestem őket és nagyon pozitív volt minden ezt követő élményem is. Maga a kommunikáció nagyon könnyed volt és türelmesen válaszoltak minden kérdésemre. Ezt követően pedig nem kellett sok idő ahhoz, hogy egy ügyvéd elé álljunk és sikeresen megalapítsam a cégemet. Azóta is tőlük igénylek székhelyszolgáltatást és maximálisan meg vagyok elégedve azzal, amit nyújtanak. Csak ajánlani tudom másoknak is.