Nem is tudom, hogy mihez kezdtünk volna néhány héttel ezelőtt, ha nem kérünk segítséget egy fórumon. A férjemmel saját éttermet üzemeltetünk, és a fő erősségünk a pizza készítés. Mindketten imádjuk az olasz konyhát, ezért évekkel ezelőtt kitaláltuk, hogy saját kis pizzázót nyitunk. Eddig szuperül is ment az étterem, de még most is van elég vendégünk, hogy csak kiszállítással tudunk ételeket kínálni. Egyelőre azon szerencsések közé tartozunk, akik fenn tudtak maradni a vendéglátó szektorban.

Tagjai is vagyunk egy olyan fórumnak, ahol kifejezetten vendéglátósok tudják összehasonlítani a tapasztalataikat, illetve tippeket, tanácsokat oszthatnak meg egymással. Pár héttel ezelőtt mi is segítségre szorultunk, és kaptunk is remek tanácsokat erről a fórumról. Az a pizzatészta nyújtó ugyanis, amit eddig használtunk, elromlott. Már lelkiekben felkészültünk arra, hogy minket is utolér a vég. Vagy legalábbis néhány hétig le kell vennünk a menünkről bizonyos ételeket, vagy pedig hosszabb kiszállítási idővel tudunk csak dolgozni. Érdeklődtünk a fórumon, hogy honnan szerezhetnénk be jó minőségű pizzatészta nyújtó és préselő gépet, és az egyik segítőkész kolléga egyből az rdealer.hu oldalt ajánlotta nekünk. Mint kiderült, neki is pizzázója van, és ő is az Rdealertől szerezte be a készülékeit. Ráadásul nem csak a pizzanyújtót, hanem az állványokat, szeletelőket és reszelőket is.

Mivel az illető annyira megbízott az rdealer.hu-ban, gondoltuk mi is adunk neki egy esélyt. Fellátogattunk az oldalra, és elámultunk azon, hogy mennyi mindent árulnak. Ez a tapolcai székhelyű cég ugyanis nem kispályás. Nagykonyhai, cukrászati, sütőipari és húsipari gépeket, valamint rengeteg hasznos kiegészítőt árusítanak már vagy 20 éve. Aki ilyen régóta a szakmában van, az biztosan tudja, mi a jó.

Az általuk forgalmazott gépek ráadásul olasz gyártmányúak, ami egy újabb külön jó pont a férjem részéről. Az olasz konyhaművészet nem véletlenül világhírű, nagyon komolyan veszik az ételek minőségét. Ebből arra is következtethetünk, hogy a főzéshez használatos olasz gyártmányú gépek minőségében is megmutatkozik ez az étel iránti szenvedély. Az a pizzatészta nyújtó és prés, amit mi kinéztünk, a Cuppone márkát képviselte. Egészen jó áron kapható, még ahhoz képest is, hogy teljesen új állapotban van. Az rdealer.hu-n ugyanis árulnak kedvező árú használt gépeket is. Mi végül mégis úgy döntöttünk, hogy inkább egy új gépbe fektetünk be. Hiszen az előző gépünket is használtan vettük, és már most tönkre is ment. Jobban szerettünk volna egy kitűnő minőségű, hosszú életű pizzatészta nyújtót. Annál is inkább, mivel erre az új gépre 2 év garancia érvényes.

Amikor megláttuk, hogy a rendeléstől számított 4-6 héten belül vehető át, kicsit megütköztünk. De végül is abban maradtunk a férjemmel, hogy a rövidtávú bevételkiesés még mindig jobb, mintha kiadnánk a rengeteg pénzt egy újabb használtan rögtön átvehető gépre. Inkább várunk kicsit, hogy egy megbízható cégtől vehessük át az új készüléket, és elviseljük a következményeket, mint hogy megint megjárjuk egy nem túl jó minőségű géppel.

Az rdealer.hu minden szükséges információt, műszaki adatot feltüntettet a gépről az oldalon, így már nem sok kérdés maradt bennünk. Mivel a megrendelést telefonon, vagy személyesen a tapolcai bemutatóteremben lehet leadni, felkerestük őket a megadott számok egyikén. Minden még felmerülő kérdésünkre szívesen válaszoltak, és leadtuk a rendelést. Ez 3 hete volt, remélhetőleg hamarosan át is vehetjük a gépet tőlük. Az Rdealer még a kiszállításában is segíteni fog nekünk, ami egy nagyon jó hír, hiszen elég elfoglaltak vagyunk a saját rendeléseink teljesítésével. Nem tudnánk megoldani a tapolcai utazást.

Hálával tartozunk annak a kollégának, aki beajánlotta nekünk az rdealer.hu oldalt! Már alig várjuk, hogy kipróbáljuk az új szerzeményt.