Az online shopping manapság már egyre biztonságosabbnak mondható, ám vannak még néha fekete lyukak, amikbe beleszaladhat az ember. Igyekszek olyan oldalakról rendelni, ahol mindenféle elérhetőség fel van tüntetve, emellett le tudom nyomozni, hogy ki a webshop üzemeltetője, hol van a székhelye stb.

Rátaláltam a https://www.expresszbolt.com-ra, ahol rengeteg hasznos kütyüt lehet beszerezni, hatalmas akciókat hirdetnek és 5%-os kupont adnak az első vásárlás mellé. Kicsit hihetetlen volt számomra ez a sok kedvezmény, így hát megpróbáltam lenyomozni, hogy valóban létezik-e ez a cég.

A Barracuda Group Kft. üzemelteti a webáruházat, melynek székhelye Budapesten, a Sibrik Miklós utca 30/C szám alatt található. A cégjegyzékszám és az adószám alapján sikerült kiderítenem, hogy működő vállalkozásról van szó, így megnyugodtam kicsit. Az elérhetőségek között találtam e-mail címet, telefonszámot, Facebook és Instagram fiókot is, így felkerestem ezeket is. Elolvastam a https://www.expresszbolt.com ÁSZF oldalát, minden korrektül le van írva benne. Ezekből látszik, hogy tényleg működik a vállalkozás.

Egy tudatos vásárló, aki nem szeretné, hogy egy webshop átverje, megnézi ezeket a paramétereket, és ha minden stimmel, akkor mehet a vásárlás!

A webáruházban sok olyan terméket találtam, ami nagyon hasznos lenne a háztartásomban, emellett nagyszerű ajándék ötleteket találtam a család minden tagja számára.

A testvérem éppen babát vár, ezért kinéztem neki egy magzati szívhang hallgató készüléket. Ez egy orvosi minőségű szívhang hallgató eszköz, az anyukák és apukák megnyugtatására szolgál, be tudják vele fogni a baba szívhangját, és már a születés előtt kapcsolódni tudnak a kicsinyükkel. Plusz extra, hogy ennek a készüléknek kijelzője is van, méri a baba pulzusát, fülhallgatóval rácsatlakozva pedig el lehet merülni a szívdobbanások szépségében. Ezeknek a kütyüknek borsos áruk szokott lenni, ezért megörültem, amikor -20%-os áron, 15.990 Ft-ért volt elérhető a webshopban. Kosárba is tettem azonnal.

Apukám nagy kertész hírében áll, ezért neki folyamatosan szüksége van szerszámokra, eszközökre. Rendeltem egy nagy csomag gyorskötözőt, rögzítő tüskéket, vakondhálót, mert mindig meggyűlik a baja a kis rágcsálókkal. A webshop felajánlotta nekem kapcsolt termékként a napelemes ultraszónikus vakondriasztót, azt sem hagyhattam ott. A mágneses, 9 ponton záródó szúnyogháló már csak hab volt apukám szülinapi tortáján. Egy rendeléssel minden ajándékot sikerült beszereznem!

Rákattintottam a kosárra, nem is volt olyan hatalmas összeg, mint amire számítottam. Megadtam az adataimat, online kártyás fizetést választottam, megadtam a címemet a szállításhoz, majd utaltam is a pénzt.

Miután elutaltam az összeget, kicsit még nézegettem az Expresszbolt.com kínálatát. Ekkor megakadt a szemem egy intelligens, vezeték nélküli csengőn, mely most csak 4.490 Ft-ba kerül. Nagy szükségünk lett volna rá, mert épp a napokban romlott el a kerti kapucsengő és a futárok meg a szomszéd néni csak kiabálva tud nekünk jelezni. Nem szerettem volna kétszer kifizetni a szállítási költséget, mivel ha új megrendelést adok le, akkor ismét lesz szállítási költségem.

Megkerestem hát az Expresszbolt.com ügyfélszolgálatát Facebook-on chat formájában, hogy segítsenek nekem összevonni a két rendelésemet. Szerencsére szinte azonnal reagáltak a megkeresésemre és kérés vagy akadékoskodás nélkül segítettek. Pár kattintás, és máris az előző rendelésemhez kapcsolták a vezeték nélküli csengőt. Ez a kis adminisztrációs kitérő nem hosszabbította meg az ügyintézést és szállítást. 2 napon belül csengetett is a GLS futár a csomagommal, rajta a bolt webcímével: https://www.expresszbolt.com

Elégedett vagyok a szolgáltatással, máskor is fogok nézelődni az Expresszbolt.com oldalán! Minden leendő webáruházból rendelőnek pedig felhívom a figyelmét még egyszer arra, hogy csak olyan boltból rendeljen, amelyről meggyőződött, hogy tényleg létezik, nem kamu, és biztosan kézhez fogja kapni a rendelését!