Így találtam rá a legjobb konyhai eszköz készletemre

Férfi vagyok, és imádok főzni. Sajnos napjainkban ez még mindig egy elég ritka dolog. Ha csak a barátaim között nézek szét, a legtöbb velem egykorú férfit csak az autók kötik le, vagy a sport. Persze ezek engem is érdekelnek, de amikor az én kedvenc hobbimra próbálom terelni a témát egy-egy beszélgetés alkalmával, akkor azonnal le vagyok szavazva a társaságban. Ezért kezdtem el az interneten keresgélni, hozzám hasonló ismerősöket.

Néhány hete, pont egy ilyen barátom segített nekem megtalálni a tökéletes konyhai eszköz készletet, a lehető legjobb áron. Egy receptekkel foglalkozó oldalon ismertem meg Petit, akivel rendszeresen chatelünk, ha épp nem a sportimádó haverjainkkal vagyunk.

Szóba hoztam Petinek, hogy épp le akarom cserélni a konyhai eszközparkom. Így, hogy egyre több időt töltök a konyhában, profi eszközökre vágytam. Sok időt töltöttem a keresgéléssel, de nem vagyok az a típus, aki könnyen hoz döntést. Így az áttörést Peti hozta meg, amikor ajánlotta nekem az 50szazalek.com webáruházat. Tavaly ő is innen rendelt magának konyhai felszerelést, és nagyon jó vásárlói élményeket és tapasztalatokat szerzett. Amikor ezeket velem is megosztotta, már tudtam, hogy nekem is szét kell néznem ezen az oldalon.

Átküldte nekem az oldal linkjét, én pedig meg is kezdtem a böngészést. Amikor beléptem az oldalra, egy nagyon barátságos, modern felület fogadott. Egyből nagyon jól eligazodtam, és végig jól éreztem magam vásárlás közben. Ez nekem nagyon fontos. Egy fizikai boltban is szeretem jól érezni magam, amihez nagyban hozzájárul a bolt berendezése és dizájnja. Az online térben pedig az oldal elrendezése és átláthatósága az, ami nálam elsődleges szempont. Az 50szazalek.com ennek tökéletesen jó mintapéldája. Pillanatok alatt elnavigáltam arra az oldalra, ahol az általam keresett konyhai terméket találom.

A kategóriák menüpontban a háztartás és lakberendezés fülre kattintottam, ezen belül pedig a konyhai eszközök és gépek aloldal volt az, amire nekem szükségem volt.

Egy kis böngészés után meg is találtam azt a terméket, amiért ide jöttem. “39 részes konyhai eszköz készlet”. Olyan izgalommal kattintottam rá a termékre, mint amilyennel egy kisgyermek ront be a játékboltba.

“Légy a konyha ördöge.” Ez volt a hirdetés mottója. Pont jó, én pont az akarok lenni! A saját konyhám ördöge! A hirdetés már önmagában magával ragadott, de próbáltam racionálisan dönteni, ami az én esetemben azt jelentette, hogy biztos ezt a terméket veszem meg, de még kicsit olvasgatok róla. Meg is volt erre a lehetőségem, hiszen az oldalon minden fontos információ fel volt tüntetve a termékről. A csomag súlya, mérete, az eszközök anyaga, és a készlet pontos tartalma is.

Beleszerettem ebbe a készletbe. Bármennyi pénzt megadtam volna érte, de erre nem volt szükség, hiszen a csomag le volt árazva 13 százalékkal. Mielőtt bedobtam a kosárba, még megnéztem a szállítás várható időpontját, ami a következő munkanap volt! Le voltam nyűgözve, pedig még nem is rendeltem semmit. Persze már nem sokra voltam ettől. Néhány kattintás után véglegesítettem a rendelésem, fizettem, és megkaptam a visszaigazoló e-mailt. Másnap pedig, hihetetlen gyorsasággal megérkezett a futár, és végre kezembe vehettem a 39 darabos, profi konyhai eszköz készletem.

Az első ebédre, amit ezzel készítettem, Petit is meghívtam, hogy ne csak az online térben beszélgessünk. De úgy érzem, az 50szazalek.com dolgozóinak is járt volna ebből az ízletes lakomából!