Mint minden évben, idén is alig vártuk már a motoros szezont a barátaimmal. 14 éves korunk óta együtt motorozunk, több mint 12 éve. Volt, hogy két hétig motoroztunk Európa szerte.

Idén is közeledett ez az időszak, és eljött az ideje annak is, hogy gumit cseréljek a motoromon. Robi barátom küldött nekem egy linket Messengeren, a www.motortire.hu-hoz.

Ez volt az az oldal, ami megmentette a motoros szezont, mert a hely bezárt, ahonnan eddig vettem a gumit, és a szervizes ismerősöm is bezárta a műhelyét a covid alatt.

www.motortire.hu oldalról nagyon márkás gumikat rendelhetsz a motorodra, és fel is teszik rá, de egyébként bármivel kapcsolatban szívesen segítenek, ha a motorod gumijáról van szó.

Akkor sem kell paráznod, ha nem tudod pontosan, hogy milyen gumira van szükséged, mert a weblapon motor gyártmány szerint is válogathatsz, ha pedig tudod, akkor az oldal tetején pontos méret és márka alapján is tudsz keresni.

A szervizbe pedig telefonon, vagy online foglalhatsz időpontot, és árlistát is találsz hozzá, hogy előre tudd, mennyit fogsz fizetni.

Egy 20-25 perc után, amit a www.motortire.hu oldalán töltöttem, meg is rendeltem a gumit, ami az én motoromra kell, és foglaltam időpontot a szervizbe Budapestre. Viszonylag gyorsan eljutok hozzájuk, és a gumit is ott veszem át, így olcsóbb is.

Ha motorozol, vagy majd csak szeretnél, tedd a neten a kedvencek közé a www.motortire.hu oldalt, szükséged lesz rá.