Odafigyeléssel, ötletes és szellemes, ügyfélközpontúságot sugalló dolgokkal mindenképp, amik szerintem a jó cég, a jó szolgáltató sajátjai általában. És még más egyebeket is felhozhatnék a fontossági listán, mondjuk a roadrecord.hu-t pozitív példaként hozva. De a lényeg tényleg, hogy lehessen chateleni, hatékonyan, barátságos légkört érezve kapcsolatba lépni egy eladóval. Ha már egyszer vásárolni szeretnék ugyebár, tehát pénzt költeni…

Arra kerestem rá anno, hogy “kiküldetési rendelvény 2023”, és levett a lábamról a weboldaluk jól magyarázó stílusa is, pontról pontra lebontva, na meg az ügyfélszolgálat megszólításai! 🙂 De tényleg… Azt mondják: “nincs automata várakoztatás, és rossz kérdés sincs”, keressük őket bátran – ami szerintem szívbemarkolóan közvetlen és dicséretes. Nyilván, nekem is keresnem kellett tehát a kiküldetési rendelvény 2023 kulcsszavakra adott leghasznosabb találatokat, mert ezt bízták rám a cégnél, szóval sejthetitek, hogy tele voltam bizonytalansággal. Senki nem úgy született, hogy érti ezeket a dolgokat mindenestül, de a roadrecord.hu megszólítása megnyugtat egyből, segít, hogy ne jöjjek majd zavarba, tényleg akkor sem, ha rutintalanul kérdeznék. (És utólag ez mind igazolttá is vált, mikor velük beszéltem)

Azt írják még: a hónapok végén esedékes útnyilvántartások elkészítésére koncentrálva arra törekedtek a kezdetekben, hogy minimalizálják a számítógép előtt görnyedve ezzel töltött időt. Ez is kiváló hozzáállás, hogy a bemutatkozásukban nem csak a terméküket (ami egy kiváló applikáció) reklámozzák, hanem el is magyarázzák, mi vezetett a megszületéséhez, és miért ajánlott sokaknak. Aztán a cégfilozófiájukat még jobban ismertetve újra leírják, hogy mennyire törekednek a hatékony ügyfélszolgálatra, szóval engem tényleg megvettek kilóra! Nem vagyok elfogult, balek sem, de ezekben a dolgokban már rutinos! Meggyűlt már a bajom az övéknél jóval lekezelőbb és haszontalanabbul kitalált ügyfélszolgálatokkal, szóval értettem, miért hangsúlyozzák: minél hamarabb léphetünk náluk kapcsolatba valódi szakértőkkel, nem csak betanított papagájokkal – már bocsánat. Ők természetesen nem így írják le ezt, de nekem mindenhol annyival rosszabb volt a tapasztalatom a RoadRecordhoz képest, hogy máig bosszús vagyok: más miért nem így csinálja, mint ők???

Az útnyilvántartó programjuk több, mint 25ezer autóra vonatkozva jutott már el a sikeres használatig, szóval azt mondom: van igazság! A normális hozzáállással el lehet érni valamit, a program pedig, amit ajánlanak, valóban kiváló! A cégnél megdicsértek a jó találatért. Olvassatok el róla mindent, de ha benneteket is valami ilyesmi érdekel: “kiküldetési rendelvény 2023”, a roadrecord.hu mindenféle tájékozódásra alkalmas hely, mert az érhető leírások megfogalmazásához is értenek. Hála az égnek!