A chatelés ma már egy letűnt kor maradványának tűnhet, pedig itt van velünk annak ellenére. Csak éppenséggel máshogy hívják. De amikor a közösségi oldal üzenetváltó alkalmazását használjuk és azon keresztül beszélünk órákig, gyors üzeneteket váltva, azt minek nevezzük, ha nem chatelésnek? Vannak emote-ok, amiket ma már emojiknak hívunk, rövid szövegeket küldünk egymásnak, mi több, sok résztvevős beszélgetőszobákat is létre lehet hozni. Én a régi verzión szocializálódtam, és bár ma már kicsit átalakult a dolog, ugyanúgy szeretem. Éppen ezért voltam meglőve, mikor a laptopom mondta az unalmast, hiszen esténként ma is órákig tudok ülni a barátaimmal üzengetve. Kézenfekvő volt, hogy a media markt kínálatában nézek új gép után, hiszen az a legnépszerűbb és legtöbbek által látogatott elektronikai kereskedés, csakhogy fogalmam se volt, mikor juthatok laptophoz kedvezményes áron. Ebben jelentett óriási segítséget az akcioleso.hu weboldal!

Mivel nem élek túl nagy lábon, így nem tehetem meg, hogy beszambázok az egyik media markt műszaki osztályára, rámutatok egy gépre és már viszem is. Alaposan meg kell fontolnom, hogy mire és mennyit adok ki, különben alaposan pórul járhatok. Ebben jelentett volna komoly segítséget, ha hozzájutok az aktuális akciós újságjukhoz, csak hát a fenének sincs ideje rendszeresen elmenni, kitérőzni csak ezért. Viszont a dolog egyre sürgetőbbé vált, mivel a gépem egyre lassabb és megbízhatatlanabb lett, idővel kénytelen voltam átállni a telefonomra. éppen így beszélgettem egy barátnőmmel az egyik este, mikor elpanaszoltam neki a helyzetet. Mondtam neki, hogy nem jutok el akciós újságért, mert viszonylag nagy kitérőre van tőlem a legközelebbi media markt, a saját online felületüket meg nem érdemes nézni, ugyanis ritkán frissül, és akkor sincs fent minden. Persze megnyugtatott, és közölte: van megoldás. Itt linkeltre át nekem az akcioleso.hu media marktra vonatkozó aloldalát, én pedig szinte elaléltam a meglepetéstől!

media markt

Voltaképpen ebből is látszik, hogy én még egy másik korban voltam kölyök, hiszen rögtön a nyomtatott újságban gondolkodtam, eszembe se jutott online is körülnézni. Pedig ha megtettem volna, már lehet, hogy túl is lennék a laptop vásárláson. Ez az oldal, amit a barátnőm átlinkelt, maga a csoda! Amellett, hogy a media markt aktuális akciós kiadványai is fent vannak tökéletesen olvasható, lapozható formában, még egy csomó másik bolt és üzletlánc újságai is! Az akcioleso.hu egy amolyan gyűjtőoldal.szerűség, ahol megdöbbentően sok ilyen akciós újság olvasható folyamatosan frissítve, kiváló minőségben. Így tehát nem csak a media markt mindenkori kínálatát, de bármelyik ruhaüzlet vagy élelmiszerlánc akcióit is figyelemmel kísérhetem. Ez egyszerűen szuper!

Nem is kellett sokat várnom, pár hétig figyeltem az akcioleso.hu oldalán a media markt aloldalát, és íme, jött i egy akció, ahol majdnem 20% kedvezménnyel tudtam megvenni magamnak az új laptopot! Nagyon szuper kis darab (ezt is már arról írom), tökéletesen elégedett vagyok vele. Minden paraméternek megfelel, amit csak szeretnék, és ez az Akcióleső nélkül nem jöhetett volna össze. Ha nem ajánlották volna a figyelmembe, nem tudta volna ennyire feszülten figyelni a kedvezményeket, és talán még mindig azzal szenvednék, hogy telefonon chateljek. Így viszont az online akciós újságnak köszönhetően le tudtam csapni egy remek kedvezményre, és újabb évekig élvezhetem a kiváló új gépem nyújtotta előnyöket. Szóval ha valakinek hasonló gondjai vannak, azt javaslom, látogasson el az akcioleso.hu oldalra, nem csak számítógép, hanem bármi más után kutatva, és biztos vagyok benne, hogy meg fogja találni a neki való online újságot!