Vidéken a legjobb klíma Debrecen környékén kapható. Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy vidéken semmi sincsen és csak a fővárosban lehet jó ajánlatokat találni. Sok ismerősöm van, aki vidéken él, de ha valami komolyabb elektronikai cikket szeretne venni, akkor Budapestre látogat, mert azt gondolja, hogy náluk, vidéken nem lehet jót kapni, illetve ott kisebb a választék.

http://klima-szereles.hu/klima-debrecen/
klíma Debrecen

Nem tudom, hogy Budapest miért lenne jobb klímavásárlás szempontjából, mint Debrecen, de én hittem neki. Pedig egy chatelés alkalmával kiderült, hogy nem volt igaza, a lwgjobb klíma Debrecen birtokában van. Mármint, az üzlet, persze.

Meleg van, és nem hiszem, hogy kibírnék még egy nyarat klíma nélkül, ezért döntöttünk úgy, hogy beruházunk egyre. Budapesten tényleg nagy a választék, csak éppen az összes klíma áruházban ugyanazt lehet megvenni, közel azonos árakon. Ezért nem feltétlenül jó, ha sok üzlet van, nehéz dönteni, ha mind ugyanolyan.

De Debrecenben találtunk egy egyedi ajánlatot. A http://klima-szereles.hu/klima-debrecen/ oldalt linkelték át nekem, mikor egy nyilvános chaten említettem, hogy klímát szeretnénk, de még nem találtuk meg az igazit, mert vagy nagyon drága, vagy nem szerelik be, így z dobná meg nagyon az árakat.

Ezen az oldalon viszont szereléssel együtt vannak feltüntetve az árak, és nem csak Debrecenben működnek. Igaz, az a központjuk, de az ország többi pontján is kivitelezik a klíma szerelést, a telepítést. Mindent megcsinálnak, ami ahhoz kell, hogy ne süljünk meg a nyáron. Teljesen rájuk lehet bízni a klíma telepítését már a vásárlástól kezdve.

Aki linkelte az oldalt, azt mondta, hogy nekik is innen van a klímájuk. Megvették az oldalon, majd kihozták és fel is szerelték nekik. Most pedig még akció is van, és eleve is sokkal olcsóbban dolgoznak, mint Pesten.

Én éppen ezért vagyok sokkal inkább a vidéki vásárlások híve, Budapesten egy kicsit el tudnak rugaszkodni a földtől és néha sokkal drágábban lehet ugyanazt megvenni, mint vidéken.

A http://klima-szereles.hu/klima-debrecen/ oldalon pedig tényleg nagyon jó ajánlatok vannak, szereléssel és kiszállítással együtt sem kell annyit fizetni, mint amennyibe máshol csak a klíma kerül.

Feltételezhetnénk, hogy esetleg nem dolgoznak olyan jól, de ez sem igaz, hiszen mindenki maximálisan meg van elégedve a munkájukkal és nagyon sokan ajánlották őket fórumokon is, mikor klímás kérdéseket tett fel valaki. Nekem is a chaten ajánlották, a személyes tapasztalatok pedig mindig többet érnek szerintem, mint egy reklám.

Azt mondta a lány, aki ajánlotta, hogy minden rendben volt, gyorsan felszerelték a klímát, egy rossz szava sem lehet rájuk.

Egyébként kifejezetten neves márkák termékeit árulják itt, nagyon kedvező árakon, ezért meg is rendeltem az egyik klímás csomagjukat, ami tartalmaz szerelést is. Egy olyan klímát vettem, amit már kinéztem máshol, de ott külön kellett volna fizetni a szerelésért, az pedig itt benne van az árban.

Most még esős az idő, de remélem, hogy mire tényleg jön az igazi meleg, a klímám be is lesz szerelve és élvezhetem a hideget a lakásban.

A chaten már sokszor segítettek nekem, mindennel kapcsolatban lehet itt véleményeket találni. Mivel itt az emberek nem a saját nevüket használják, ezért szerintem sokkal őszintébb véleményekkel lehet találkozni. Így, ha itt azt mondják valamire, hogy megbízható és tényleg jó, akkor abban én is bízni fogok.