https://karmathaimasszazs.hu/

Szeretek chatelni. Különböző fórumokon be vagyok regisztrálva, csoportokban vagyok tagja, ahol tényleg mindenféle emberrel összefuthatunk. Főleg a mostani helyzet miatt, igazán jól jön, hogy van erre lehetőségünk. Bár begubózva éljük a napjaink nagy részét, a virtuális tér még is segít abban, hogy egy kicsit kilépjünk a világba. Még ha nem is fizikailag.

Egy sporttal kapcsolatos fórumon említettem, hogy mostanában a sok üléstől mennyire fáj a derekam, és ekkor Detti rám írt, és elküldte a https://karmathaimasszazs.hu/ linket. Mondta, hogy nem csak a derékfájásomon segíthet egy jó masszázs, hanem akár az egész testemet is szuperül átdolgozzák. Ő már járt itt, szerinte ez a legjobb masszázs szalon, ahová elmehetek a problémámmal.

A https://karmathaimasszazs.hu/ oldalon egyébként rengeteg információ megtalálható, a masszázsok típusától kezdve a kezelés részletéig, így végül úgy döntöttem, hogy beadom a derekamat (hehe), és teszek egy próbát. Elég introvertált vagyok, ez végülis átjöhetett abból, hogy mennyit lógok online felületeken és inkább ott beszélgetek, így nagyon örültem annak, hogy lehetőséget biztosítanak arra, hogy online foglaljak időpontot. Bónuszként szembejött velem egy 20-os kedvezmény, s bár ennek ellenére is mentem volna, így még szélesebb vigyorral az arcomon adtam le a foglalást A személyzet a fotók alapján nagyon kedvesnek tűnik, már nagyon várom a holnapot, biztos vagyok benne, hogy jól feltölt majd. Na és mindenki dicséri a végén a gyógyteát, amivel a kezelés végén megkínálnak, már arra is fáj a fogam.