Van nekem egy nagyon kedves barátnőm, akivel állandóan chatelek. Ő is mindig ír, és én is neki. Igazából szinte minden apróságot megírunk egymásnak: ha láttunk egy szép cipőt, ha sokat kell várnunk a buszra és hasonlók. Egyszóval tényleg mindig, folyamatos kontaktban vagyunk egymással. Hétvégén például hajnali négykor írt rám, hogy szörnyen bedagadt a szeme alatt – persze a sok alkohol és buli – és neki reggel jelenése van a barátja szüleinél, de szörnyen néz ki és így nem mehet.

Persze, nem hazudok, nem volt túl kellemes erre az üzenetre kelni:

-“Hallod, duzzadt szem eltuntetese rovid ido alatt, hogyan lehetseges?”

Bár igaz, én is hibás voltam, mert nem némítottam le a telefonom, de ha már felkeltem akkor feltártam előtte a titkom, ami egy weboldal. Az instanTense honlapján a blogfelületen, rengeteg hasznos tippet lehet egyébként olvasni. Itt találkoztam először például azzal a megoldással, hogy a duzzadt szem eltüntetése lehetséges zöld teával is, méghozzá azért, mert enyhe keringésfokozó hatása van, ami értelemszerűen élénkíti kicsit a vérkeringést a szem alatti területeken. Ehhez nincs is szükség másra, mint egy zöld tea filterre, amit be kell áztatni forró vízbe, és ha már kihűlt, akkor a szem alatti területre kell helyezni. Persze ez átmeneti megoldás, tehát akkor érdemes használni, ha a szem alatti duzzanat problémája nem állandó. De nem csak tippeket lehet olvasni, hanem egy szuper szemránc krémük is van, ami természetesen a weboldalon keresztül megvásárolható, ha valaki hosszútávú hatásra vágyik.

El is küldtem neki a fentebb említett weboldalnak a linkjét, hiszen segíteni akartam – meg persze mihamarabb visszaaludni -.