Régebben ha valami érdekelte az embert, könyvtárba kellett mennie, meg kellett kérdeznie a témában más, jártas embereket a dologról. Ezzel szemben most nagyon jó dolgunk van. Ha nem tudunk valamit, csak beírjuk a keresőbe és máris megvan a válasz. Szerintem nincsen olyan dolog, amiről ne lehetne egy-egy oldalt találni. A világháló behálóz minket és mindent megtudhatunk a segítségével.

Egyre többször találkozom azzal, hogy nem rákeresnek a dolgokra, hanem chaten, fórumokon teszik fel a kérdést és várják rá a csoporttagok válaszát. Egyre jobban elkényelmesedtünk és most már az is nehezünkre esik, hogy saját magunk nézzünk utána az információknak, hogy mérlegeljük, melyik valós és melyik hamis.

Magamon is észre vettem ezt. Egyre többször írok a témában jártas ismerőseimnek ahelyett, hogy én magam keresnék rá az adott témára. Úgy döntöttem, hogy nem leszek ennyire lusta, nem fogom mindig másoktól várni a megoldást, így a konyhabútorok anyagával kapcsolatos kérdéseim tisztázása miatt keresni kezdtem a keresőben.

Sok hasznos leírást találtam, amik között voltak olyanok, amik csak a lényegre tértek ki de akadtak olyanok is, amik sokkal terjedelmesebben vizsgálgattálk a témát.

http://konyhabutorom.hu/ oldal tetszett a legjobban a találati listáról, mert röviden összefoglalva veszi sorra, hogy melyek a legnépszerűbb anyagok a konyhabútoroknál és melyiknek mi az előnye illetve hátránya. Szeretem, mikor ilyen érthetően és egyszerűen vannak felvezetve a dolgok, mert így nem kell sok felesleges dolgot is elolvasnom ahhoz, hogy megtudjam, mi a lényeg. Talán éppen ezért nem keresek mostanában már a böngészőben hanem inkább az ismerőseimet bombázom a kérdéseimmel.