Hallottál már a babaverda.hu/babakocsik oldalról? Nem sokkal ezelőtt még én sem tudtam, hogy létezik. Nem csoda, hiszen sosem volt szükségem rá, sosem akartam babakocsit vásárolni. De most, hogy egy barátnőm megkért, hogy segítsek neki megfelelő babakocsit találni, én is kapcsolatba kerültem az oldallal.

A barátnőmnek most lesz gyereke, teljesen be van zsongva tőle, ami nem lep meg. Egy gyermek érkezése teljesen felforgatja a család életét, és rengeteg előkészületet is igényel. A babaszoba már be van rendezve, tornyosulnak a játékok a kicsi leendő szobájában, és most jutott el odáig, hogy egy megfelelő babakocsit is találnunk kellene.

A jelenlegi helyzetben, amikor nem szívesen hagyjuk el az otthonunkat, megnövekedett az online vásárlás jelentősége. Nem csak a vírushelyzet miatt, hanem amúgy is megtapasztaltam már, hogy mennyivel jobban megéri online vásárolni.

Hiába veszek egyre több mindent az interneten, először így is az jutott eszembe, hogy meglátogatunk pár híresebb bababoltot és ott nézünk körül, ott fogunk babakocsit választani.

A vírus közbe szólt, nem igen akarja egyikünk sem elhagyni a lakást, ha nem muszáj. Így végül ismét egy fórumon kértem segítséget, kisgyermekes anyukáktól. Itt több oldalt is ajánlottak, ahol babakocsikat lehet venni, de a legtöbb szavazat a babaverda.hu/babakocsik oldalra érkezett, így ezt kerestem fel elsőként.

Nem számított igazán, hogy nem mentünk el személyesen megnézni a babakocsikat, mert minden információt megkaptunk így is. Mindent megtudtam a leírásokból a babakocsikról, az oldal címét pedig továbbítottam is a barátnőmnek, hiszen végül is ő szeretett volna babakocsit venni.

Persze együtt vitattuk meg az egyes modellek előnyeit és hátrányait. Itt nagyon sok babakocsit lehet kapni, néhány egészen komoly darab, annyira jól fel vannak szerelve, hogy tényleg megérdemlik a babaverda nevet. Igazi szuper babakocsik, rengeteg extrával, amik az én időmben szerintem igazi luxusnak számítottak.

Ki is nézett itt egy nagyon szuper kocsit, amiről ismét, megkérdeztem a fórumon, hogy mi a véleményük az embereknek.

Csak pozitív visszajelzést kaptam, ezért rábólintottam, a barátnőm pedig megrendelte a babakocsit, amit nemsokára meg is kapott, hibátlan állapotban. Minden stimmelt, pont olyan volt, mint a leírásban és éppen annyira könnyen össze tudta csukni, mint ahogyan a videóban látta az oldalon.

Most is igaza volt az internetezőknek, a babaverda.hu/babakocsik oldal megbízható oldal és csak nagyon magas minőségű babakocsikat árulnak itt. Tényleg azt kapta a barátnőm, amit szeretett volna, és minden olyan volt, mint a leírásban és a képeken.

Tök jó, hogy mindent meg lehet manapság már venni az interneten, és hogy ennyire szívesen segítenek az emberek a válaszaikkal a többieknek. Jó, ha mások, független anyukák véleményét is látja az ember, ha babakocsikról van szó.

babaverda.hu/babakocsik
babaverda.hu/babakocsik